Kålkogebogen bygger på Danmarks store forskningsprojekt MAXVEG. Og forskningsresultaterne er klare: Kål og rodfrugter, og især de gamle bitre sorter, indeholder fyto-kemikalier, der både kurerer og beskytter mod type 2-diabetes og hjertekarsygdomme. Derfor har forskerne og diabetesforeningen i samarbejde med gastronomen Per Mandrup udviklet 60 sunde og lækre opskrifter, der sikrer dig stabilt blodsukker, kurerer type 2-diabetes, sænker dit kolesteroltal og fjerner de overflødige kilo.
Udover at få indsigt i den sundhedsmæssige effekt ved at spise kål og rodfrugter får du også et historisk perspektiv og viden om, hvordan du dyrker de gamle sorter. Hvilke bioaktive forbindelser der er i dem, og hvordan du lagrer og opbevarer grøntsager. Så sæt dig til bordet, nyd de dejlige opskrifter, få indsigt i de mange veldokumenterede fakta og slip for type 2-diabetes.
Udvalgt af redaktører i bogklubben Sundt Liv som Månedens bog i oktober 2020.
Udover at få indsigt i den sundhedsmæssige effekt ved at spise kål og rodfrugter får du også et historisk perspektiv og viden om, hvordan du dyrker de gamle sorter. Hvilke bioaktive forbindelser der er i dem, og hvordan du lagrer og opbevarer grøntsager. Så sæt dig til bordet, nyd de dejlige opskrifter, få indsigt i de mange veldokumenterede fakta og slip for type 2-diabetes.
- DET GØR KÅLKOGEBOGEN FOR DIT HELBRED
- Giver dig stabilt blodsukker
- Forbedrer din insulinfølsomhed
- Sænker dit kolesteroltal
- Fjerner de overflødige kilo
- Kurerer type 2-diabetes
Udvalgt af redaktører i bogklubben Sundt Liv som Månedens bog i oktober 2020.
- Antal sider240
- Højde248 mm
- Bredde178 mm
- Dybde23 mm
- Vægt753 g
- FormatIndbundet
- Bestillingsnr401068
Klubpris199,95 kr.