Grill grønt

Grill grønt

De fleste af os kan grille en bøf, men vi bliver ofte udfordret, når det handler om at få flere grøntsager og vegetarmad på grillen. Med Grill grønt får du sæsonens ultimativt lækreste grønne kogebog, der guider dig igennem en lang sommer fuld af fortryllende vegetaropskrifter, som du nemt kan tilberede på grillen som alternativ til bøffen.

Grill grønt byder på en perlerække af enkle og smagfulde måltidssalater, knasende bruchetta, antipasti, pestoer og dip i form af hummus og baba ganoush og saftig frugt fra grillen til dessert. Alskens lækkerier, der både kan udgøre et helt måltid i sig selv eller fungere som supplement til kødet.

Det er kok Nikolaj Juel, der har arbejdet hos Jamie Oliver, Alastair Little og på den legendariske River Café, der står bag Grill grønt. Sammen med en af Danmarks dygtigste madfotografer, Columbus Leth, har han skabt en smuk og brugbar grøntsagsbibel, som gør grillsæsonen til en fest for alle os, der gerne vil skrue op for det grønne.
  • Antal sider192
  • Højde232 mm
  • Bredde174 mm
  • Dybde20 mm
  • Vægt592 g
  • Bestillingsnr400815
Klubpris199,95 kr.

Om forfatteren

Nikolaj Juel

Nikolaj Juel er en kok på den vilde måde; jæger og naturelsker. Han er passioneret omkring mad, og elsker intet mere end jagt, indsamling og madlavning i den vilde og rå natur.

Han har arbejdet med Jamie Oliver på Fifteen, Rivercafe i London og har været køkkenchef hos Årstiderne, den førende økologisk leverandør af økologiske produkter i Danmark.

Nikolaj holder hyppigt madlavningskurser, hvor han viser, hvordan man laver mad med vildt og vilde råvarer på en ny og spændende måde.

Foto: Nikolaj Juel-Christiansen og Columbus Leth, 2017

Produkter i samme kategori

Bøger af samme forfatter