34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Månedens bog: Rejser gennem Akasha-arkivet

Få indsigt i dit tidligere liv, nuværende muligheder og fremtidige potentiale.

Nye bøger

Rejser gennem Akasha-arkivet
MÅNEDENS BOG

Rejser gennem Akasha-arkivet

Akasha-arkivet kaldes også for sjælens arkiv og er et vibrerende felt af information, der indeholder al viden om universet og om hvert enkelt individs tidligere liv, nuværende muligheder og fremtidige potentiale. Og det er et arkiv, som du kan få adgang til. I år 2000 havde Shelley A. Kaehr en nærdødsoplevelse, hvor hun kom i kontakt med Akasha-arkivet, og siden da har hun besøgt dette kosmiske lager utallige gange og gennem de seneste 20 år hjulpet tusindvis af klienter med at gøre det samme.

I REJSER GENNEM AKASHA-ARKIVET deler hun ud af sine erfaringer og sin ekspertise og fortæller, hvordan alle kan få adgang til den omfattende spirituelle informationskilde, som Akasha-arkivet er. Du kan få løst problemstillinger, som du har gået med i årevis, ved at finde frem til de specifikke arkiver, der vil bringe dig forståelse og healing. Du kan opnå detaljeret information om din sjæls mission, dens unikke formål, og hvad formålet er med dit liv. Du kan lære at stole på din egen oplevelse fremfor at være afhængig af andres meninger. Når du oplever dit højere selv og den visdom, du allerede rummer, vil du finde mere glæde, indre ro og styrke.

Bogen er fuld af praktiske øvelser, der bl.a. omfatter healing af tidligere liv, psykisk beskyttelse og møder med spirituelle vejledere. Og du får mulighed for at finde meningsfulde svar på livets spørgsmål.
Månedens bog pris219,95 kr.

Vi har tidligere læst

Se Månedens bog i alle vores bogklubber

Derfor læser jeg

Githa Ben-David

12-08-2022

Hun er lydterapeut, sanger, komponist og forfatter, har skabt sit eget lydterapeutiske system og har arbejdet med forskere fra hele verden. Og sammen med sin mand, Lars Muhl, har hun grundlagt Gilalai, Institut for Energi og Bevidsthed.

Derfor læser jeg

Charlotte Rørth

10-06-2022

Charlotte Rørth er journalist og forfatter til bestselleren JEG MØDTE JESUS om hendes eget skelsættende møde med det uforklarlige, og senest har hun udgivet bogen GUD, DU ER JO LIGE HER. Selv finder hun både glæde, trøst og tro i skønlitteraturen.

Derfor læser jeg

Hanne-Vibeke Holst

23-09-2022

Hanne-Vibeke Holst er en af Danmarks mest populære forfattere, mens du venter på Holsts nye roman KRIGER UDEN MASKE, kan du kaste dig over nogle af alle de gode bøger, hun anbefaler her.

Derfor læser jeg

Rikke Hertz

05-10-2020

Den kendte coach og mentor, Rikke Hertz, bliver dybt rørt, når folk er autentiske og modige.

Den medicinske seer

Derfor læser jeg

Hør Uffe Elbæk, Kim Leine, Sara Blædel, Ritt Bjerregaard mfl. fortælle om deres mest markante læseoplevelser

DIT NYESTE MEDLEMSMAGASIN

Fuld af interviews, nyheder og inspiration til din næste bog

De bedste om sundhed

Dine medlemsfordele