34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.
Jul

Julegaveidéer til ham

Mangler du ideer til en gave til ham? Så kan du lade dig inspirere af vores udvalg, hvor du kan finde alt fra bøger om gastronomi og udforskning af den danske natur til hårrejsende krimier og spændingsromaner.

Ud i naturen

Bordets glæder

Dyk ned i historien

Aldrig

Aldrig

Med ALDRIG er Ken Follett tilbage i storform med en højaktuel politisk spændingsroman om, hvordan bare én enkelt gnist kan få hele verden til at eksplodere.

Den globale verdensorden er på spil. Hele verden holder vejret, mens en række skræmmende scenarier udspiller sig. I Saharaørkenen er to efterretningsagenter på sporet af en magtfuld gruppe terrorister. I Kina udfordrer en ambitiøs embedsmand de ældre medlemmer af kommunistpartiet, der muligvis er ved at føre landet og dets tætteste militære allierede, Nordkorea, ud på katastrofekurs. Og i USA navigerer Pauline Green, landets første kvindelige præsident, behændigt mellem terrorangreb, ulovlig våbenhandel og smædekampagner.

I ALDRIG forener Ken Follett en række af international storpolitiks største problemstillinger, som udstiller, hvor skrøbelig verdensfreden egentlig er. Det er en både realistisk og hæsblæsende spændingsroman om, hvordan elementer som international terrorisme, forbryderorganisationer, fake news og skrupelløse diktaturer på et øjeblik kan skabe en kædereaktion af frygtindgydende konsekvenser for hele verden.

ALDRIG er inspireret af det historiske forløb, der ledte op til Første Verdenskrig, og den er en aktuel og yderst relevant fortælling, fuld af indsigt i den politiske verdensorden, som den ser ud i dag.
Klubpris269,95 kr.

Livskloge tanker

Unikke personligheder, biografier og erindringer

De største klassikere

Opløst

Opløst

Sara Blædel behøver ingen nærmere introduktion, som Danmarks ukronede krimidronning og mere end fem millioner solgte bøger herhjemme. Imponerende er det. Mads Peter Nordbo har haft lidt færre år at bevise sit værd i, men med sine seks bøger, som er solgt til udgivelse i 40 lande, er han godt på vej. Og nu har de to i fællesskab skrevet krimien OPLØST, som forener alt det, de to hver især er kendt for med et djævelsk udtænkt plot om den lille by, Tommerup.

Det er sommer, og alt ånder fred og idyl i den fynske landsby. Charlotte, en yngre mor til to små børn, er på vej fra morgenmotion i hallen til sit arbejde på den lokale folkeskole, da hun forsvinder sporløst på den korte strækning. Da Charlottes mand senere på dagen møder desperat op hos politiet i Odense, modtager vicepolitiinspektør Liam Stark og politikommissær Dea Torp anmeldelsen, men venter med at sætte en eftersøgning i gang, da Charlotte kun har været savnet få timer. Næste morgen er hun imidlertid stadig ikke dukket op, og det står snart klart, at der kan være tale om en forbrydelse. De følgende dage vokser sagen til et omfang, hvor det meste af Fyn er involveret, og folk gemmer sig inden døre af frygt for at blive den næste, der forsvinder. For det er det, der sker. Dag for dag forsvinder beboerne – og time for time mindskes chancerne for at finde dem. For Liam og Dea udspiller en intens kamp mod tiden sig. De må se sig fanget i et spil, hvor mennesker dør en pinefuld død, uden politiet kan gøre andet end at se magtesløst til.

Mads Peter Nordbo og Sara Blædel har hver for sig skrevet nervepirrende krimier. I fællesskab nøjes de to ikke med at pirre. I stedet kan du regne med at dine nerver bliver flænsede.
Klubpris179,95 kr.

Den gode krimi

Gaver fra shoppen