34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Stephanie Arnold

Amerikanske Sephanie Arnold var i mange år tv-producer, hvor hun producerede og instruerede tv-udsendelser, musikvideoer og dokumentarer. I 2008 forlod hun sit arbejde efter at have mødt sit livs kærlighed – fra da af ønskede hun ikke at skabe andet end en familie. Det var i forbindelse med fødslen af sit andet barn, at Stephanie kom ud for den sjældne og ofte dødelige fødselskomplikation, der kaldes fostervandsemboli, på engelsk AFE. Alt, hvad hun laver i dag, er det direkte resultat af, at hun overlevede.

Stephanie er for tiden medlem af bestyrelsen for AFE Foundation, hvor hun taler patienters sag over for organisationer som American Society of Anesthesiologists og har rejst midler til Prentice Women’s Hospital. Hendes oplevelser har medført, at hun er blevet udnævnt til en af Today’s Chicago Womans 100 mest inspirerende kvinder. På sin hjemmeside blogger hun og støtter de familier, som er blevet berørt af fostervandsemboli.

Sammen med sin kusine, Sari Padorr, har Stephanie Arnold udgivet 37sekunder, som er Stephanies opsigtsvækkende beretning om sin nærdødsoplevelse da hun var gravid.

Bøger