34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Et fællesskab for søgende og nysgerrige sjæle

Bogklubben Psyke & Sjæl er din indgang til en verden fuld af indsigt, nærvær og fordybelse.


For os der leder efter nye sider af os selv

Der er mere mellem himmel og jord, og det ved vi godt. Vi er åbne og søgende sjæle, og det åndelige og spirituelle og vores personlige udvikling fylder meget i vores verden.  Det er her, at vejen til indre ro og et liv med mere nærvær og balance skal findes. Men det er også en vej med mange muligheder, holdninger og forskellige tilgange.

Den følelse kender vi alt til i Psyke & Sjæl. Vi er en bogklub til os, der tager det spirituelle og åndelige univers seriøst – og hvor du kan møde spirituelt ligesindede. Vi har selv afprøvet de fleste grene inden for psykologi og spiritualitet, og hver måned støvsuger vi markedet for de bedste bøger om krop, sundhed, psyke og sjæl. Så du kan finde inspiration til din personlige udviklingsvej. Altid så fængende og velskrevet, som du forventer, når bogen er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

- Helle Arendschneider, redaktør i Psyke & Sjæl
At blive overnaturlig
MÅNEDENS BOG

At blive overnaturlig

Du har overnaturlige evner, og du kan nemt aktivere dem, når bare du ved hvordan. I sin nye bestseller AT BLIVE OVERNATURLIG viser Joe Dispenza, hvordan du kan overskride dine begrænsninger, komme helbredsproblemer til livs og bogstavelig talt skabe en ny krop, et nyt sind og et nyt liv.

Joe Dispenza er kiropraktor, forsker, foredragsholder og bestsellerforfatter, og han er drevet af overbevisningen om, at enhver person på denne planet har sande ubegrænsede evner i sig. Vi besidder alle en enorm mængde uudnyttet potentiale, som kan skabe kæmpe forandringer i vores liv, når først vi lærer at bruge det. Ifølge Dispenza er det i virkeligheden ret enkelt at tune ind på frekvenser uden for den materielle verden og derved nå ekstraordinære tilstande af væren. Udfordringen for os mennesker er dog, at vi gerne følger de samme rutiner dag ud og dag ind, fordi det gør os trygge og kræver mindre energi. Men på den måde programmerer vi hjernen og kroppen til at være i en forudsigelig fremtid eller en kendt fortid, og vi er derfor aldrig helt til stede i nuet. Og hvordan kan vi ændre noget i morgen, hvis vi hele tiden går rundt med de samme gamle tanker fra i går?

I bogen lærer Dispenza os trin for trin, hvordan vi går fra at være forprogrammerede vanedyr til at blive mennesker, der skaber vores fremtid bevidst. Han lærer os, hvordan vi kan frigøre os fra fortiden, ændre vores biologi, genopbygge krop og sind og opnå dybtgående healing. Gennem en række forskellige øvelser, meditationer, vejrtræknings- og visualiseringsteknikker får du effektive redskaber, der kan hjælpe dig med at træde uden for den fysiske verden og ind i en ny virkelighed. Dispenza trækker på den nyeste forskning inden for både neurovidenskab, epigenetik og kvantefysik, og bogen indeholder også en række fascinerende fortællinger om helt almindelige menneskers udviklingsrejser - fra fx alvorlig sygdom til optimal sundhed eller fra usikre jobsituationer til højtlønnede karrierer - ved at skabe forbindelse til kvantefeltets uendelige muligheder. Vi har alle et ubegrænset potentiale, der bare venter på at blive udforsket.

Udvalgt af redaktøren i bogklubben Psyke & Sjæl som månedens bog i september-oktober 2022.
Månedens bog pris229,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Hanne-Vibeke Holst

23-09-2022

Hanne-Vibeke Holst er en af Danmarks mest populære forfattere, mens du venter på Holsts nye roman KRIGER UDEN MASKE, kan du kaste dig over nogle af alle de gode bøger, hun anbefaler her.

Derfor læser jeg

Kim Leine

05-09-2022

Kim Leine er særlig kendt for sine historiske romaner om Grønland, men hans forfatterskab rummer også børnebøger og horror, og lige nu er han aktuel med sin første spændingsroman.


Derfor læser jeg

Geeti Amiri

12-08-2022

Geeti Amiri er debattør, forfatter og foredragsholder og har især markeret sig inden for integrations- og ligestillingsdebatten. Hun er nu aktuel med sin første roman MOSAIK, som handler om kunsten at skabe en identitet på tværs af kulturer.

Viser 3 ud af 39

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang