Et fællesskab for søgende og nysgerrige sjæle

Bogklubben Psyke & Sjæl er din indgang til en verden fuld af indsigt, nærvær og fordybelse.


For os der leder efter nye sider af os selv

Der er mere mellem himmel og jord, og det ved vi godt. Vi er åbne og søgende sjæle, og det åndelige og spirituelle og vores personlige udvikling fylder meget i vores verden.  Det er her, at vejen til indre ro og et liv med mere nærvær og balance skal findes. Men det er også en vej med mange muligheder, holdninger og forskellige tilgange.

Den følelse kender vi alt til i Psyke & Sjæl. Vi er en bogklub til os, der tager det spirituelle og åndelige univers seriøst – og hvor du kan møde spirituelt ligesindede. Vi har selv afprøvet de fleste grene inden for psykologi og spiritualitet, og hver måned støvsuger vi markedet for de bedste bøger om krop, sundhed, psyke og sjæl. Så du kan finde inspiration til din personlige udviklingsvej. Altid så fængende og velskrevet, som du forventer, når bogen er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

- Helle Arendschneider, redaktør i Psyke & Sjæl
Bevidst helbredelse
MÅNEDENS BOG

Bevidst helbredelse

Du kan forandre dit liv og styrke dit helbred, hvis du lærer at komme i kontakt med den livskraft, vi alle rummer - det er nemlig der, svaret på mange af vores problemer ligger. BEVIDST HELBREDELSE giver dig redskaberne til at genkende din egen indre kilde og fjerne de slør i dig selv, der står i vejen.

Der er tale om en dejlig praktisk bog med indsigt fra Østens visdom og desuden krydret med anekdoter fra forfatter Teresa Thanings eget liv, hvor hun fortæller om sin udvikling fra at være en kritisk skolet akademiker til at blive spirituel underviser og clairvoyant. Bogen består af to dele: Første del handler om de skjulte forbindelser, der er mellem dine tanker, din livssituation og de bagvedliggende årsager, der styrer dine følelser og skaber problemer i din hverdag. Anden del består af en unik guide i syv trin, der med udgangspunkt i chakraerne viser, hvad du i praksis kan gøre for at finde vej ind bag det, der skygger for din indre livskraft.
Pris frem til 19. april199,95 kr.Klubpris 219,95 kr.

Vi har tidligere læst

Hella Joof
Derfor læser jeg

Hella Joof

25-03-2021

Hun er kendt for sine film og bøger, sin bramfri humor og fyndige leveregler. Og så er hun aktuel med sin skønne selv(hjælps)biografi TVILLING, YNDLING, GRÆVLING. Her fortæller Hella Joof om sig selv som læser.

Lærke Winther
Derfor læser jeg

Lærke Winther

08-03-2021

Som skuespiller kender vi hende bl.a fra tv-serierne Dicte og Mellem os og fra satireprogrammet Normalerweize. I efteråret debuterede hun som forfatter med den roste roman IKKE AFSENDT. Selv elsker Lærke Winther romaner med humor og bruger læsning som middel mod stress. Her fortæller hun om sine læsevaner og bedste bogoplevelser.

 
Helle Helle
Derfor læser jeg

Helle Helle

15-02-2021

Helle Helle, der pt. er aktuel med den anmelderroste roman BOB, har kastet sig over en af litteraturhistoriens helt store klassikere. Og når hun læser noget rigtig godt, får hun straks lyst til at læse det højt for nogen. 

Viser 3 ud af 14

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang