34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.

Et fællesskab for søgende og nysgerrige sjæle

Bogklubben Psyke & Sjæl er din indgang til en verden fuld af indsigt, nærvær og fordybelse.


For os der leder efter nye sider af os selv

Der er mere mellem himmel og jord, og det ved vi godt. Vi er åbne og søgende sjæle, og det åndelige og spirituelle og vores personlige udvikling fylder meget i vores verden.  Det er her, at vejen til indre ro og et liv med mere nærvær og balance skal findes. Men det er også en vej med mange muligheder, holdninger og forskellige tilgange.

Den følelse kender vi alt til i Psyke & Sjæl. Vi er en bogklub til os, der tager det spirituelle og åndelige univers seriøst – og hvor du kan møde spirituelt ligesindede. Vi har selv afprøvet de fleste grene inden for psykologi og spiritualitet, og hver måned støvsuger vi markedet for de bedste bøger om krop, sundhed, psyke og sjæl. Så du kan finde inspiration til din personlige udviklingsvej. Altid så fængende og velskrevet, som du forventer, når bogen er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

- Helle Arendschneider, redaktør i Psyke & Sjæl
Den største hemmelighed
MÅNEDENS BOG

Den største hemmelighed

Husker du THE SECRET, der for år tilbage gik sin sejrsgang verden over? Nu er kvinden bag megasuccesen tilbage med en ny, medrivende bog, der tager os med på et kvantespring fra den materielle verden og ind i den spirituelle sfære, hvor hun åbenbarer den største hemmelighed af dem alle: Sandheden om, hvem vi i virkeligheden er. Mange hellige mænd, profeter og religiøse ledere som fx Dalai Lama, Buddha, Krishna, Jesus og Yogananda har gennem tiden peget på denne store hemmelighed, men alligevel er langt de fleste af os stadig uvidende om den ubetinget største opdagelse, vi nogensinde kan gøre: Sandheden om, hvem vi i virkeligheden er, og sandheden bag vores verden. Vi er blevet distraheret af vores problemer, dramaet i vores liv, af begivenheder i verden, der kommer og går, og troen på, at opfyldelsen af vores behov medfører lykke.

I DEN STØRSTE HEMMELIGHED åbenbarer Rhonda Byrne det, som det tog hende over ti år at komme på sporet af, og som brat endte hendes søgen: Hun erkendte i sit inderste, som en erfaret sandhed, at vi ikke er vores krop, at vi ikke er vores sind, men i stedet ren bevidsthed - uafhængig af tid, sted og omstændigheder. Når vi først forstår, at vi har identificeret os med det forkerte, vil al lidelse og negativitet falde væk, og vi vil opleve en lykke og lethed, der bare vil vokse sig større og større. For det er kun, når vi identificerer os med vores ego, tanker og krop, at vi kan føle os små og forkerte. Ren bevidsthed er uden grænser og uden domme.

Som i sine tidligere bøger formidler Rhonda Byrne sine budskaber befriende enkelt og med sprudlende dynamik. Samtidig er bogen fuld af dyb og tidløs visdom fra nulevende og afdøde spirituelle lærere, som hun citerer, og som alle har opdaget hemmeligheden - lærere som fx Deepak Chopra, Byron Katie, Eckhart Tolle, Krishnamurti og Rumi. Bogen indeholder også en række healende øvelser, du kan anvende nu og her til at opløse frygt, uro, utryghed og smerte, og som kan få dig til at se klart.
Månedens bog pris199,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Svend Brinkmann

10-09-2021

Psykologiprofessor Svend Brinkmann er kendt og elsket for sine humoristiske og tankevækkende indspark til samfundsdebatten og filosofiske analyser af det moderne menneskes kvaler. Han har skrevet en lang række bestsellere, senest VI ER DET LIV VI LEVER. Selv læser han hver aften inden sovetid - uanset hvad.

 
Morten Kirkskov
Derfor læser jeg

Morten Kirkskov

23-08-2021

Han er skuespiller, teaterinstruktør, forfatter og skuespilchef på Det Kongelige Teater, og den gode historie er en kæmpe del af Morten Kirkskovs hverdag. I Gyldendals Bogklub er han fast gæst i programmet Månedens bog, og her fortæller han endnu mere om sine yndlingsbøger og sit forhold til læsning.

Anne Kirstine Dam Christensen
Derfor læser jeg

Anne Kirstine Dam Christensen

30-07-2021

Måske husker du hende her fra bogklub-magasinet, hvor hun var redaktionschef i mange år. I dag står Anne Kirstine i spidsen for alt det inspirerende indhold i den nye lydbogstjeneste Chapter. Her fortæller hun om sin passion for bøger og om nogle af de læse- og lytteoplevelser, der har sat sig i hende for altid.

Viser 3 ud af 21

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang