34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Et fællesskab for søgende og nysgerrige sjæle

Bogklubben Psyke & Sjæl er din indgang til en verden fuld af indsigt, nærvær og fordybelse.


For os der leder efter nye sider af os selv

Der er mere mellem himmel og jord, og det ved vi godt. Vi er åbne og søgende sjæle, og det åndelige og spirituelle og vores personlige udvikling fylder meget i vores verden.  Det er her, at vejen til indre ro og et liv med mere nærvær og balance skal findes. Men det er også en vej med mange muligheder, holdninger og forskellige tilgange.

Den følelse kender vi alt til i Psyke & Sjæl. Vi er en bogklub til os, der tager det spirituelle og åndelige univers seriøst – og hvor du kan møde spirituelt ligesindede. Vi har selv afprøvet de fleste grene inden for psykologi og spiritualitet, og hver måned støvsuger vi markedet for de bedste bøger om krop, sundhed, psyke og sjæl. Så du kan finde inspiration til din personlige udviklingsvej. Altid så fængende og velskrevet, som du forventer, når bogen er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

- Helle Arendschneider, redaktør i Psyke & Sjæl
Visdomshjulet
MÅNEDENS BOG

Visdomshjulet

Læren om det shamanistiske medicinhjul har eksisteret i gamle traditioner over hele verden og er blevet overleveret gennem generationer. Medicinhjulet er symbolet på en åndelig form for helbredelse, et helligt landkort over den oprindelige spirituelle healingenergi, som forbinder os med Moder Jord, naturen og kosmos - og er et avanceret redskab i arbejdet med personlig og spirituel udvikling.

I sin nye bog VISDOMSHJULET forklarer Alberto Villoldo, hvordan medicinhjulet samtidig også er et visdomshjul, der kan bruges som værktøj til at arbejde hen imod både personlig og planetarisk transformation. Villoldos visdomshjul bygger på de fire velkendte retninger fra medicinhjulet – syd, vest, nord og øst – som hver især er forbundet med et arketypisk dyr og en hellig rejse. Dyret er din ledestjerne på rejsen, men også din modstander og repræsenterer en eller flere udfordringer, du skal overkomme. I syd møder du fx Slangen, et symbol på fortidens tyngende åg, som du er nødt til at gøre op med, hvis du vil indfri dit fulde potentiale som menneske og shamanistisk mester.

Gennem arbejdet med visdomshjulet får du ikke blot mulighed for at heale personlige traumer, men også menneskehedens og Jordens traumer. Og ved at fuldføre rejsen gennem visdomshjulets fire retninger og deres udfordringer får du adgang til kraftfulde helbredende energier, som frigør dig og åbner døren ind til en ny personlig og kollektiv skæbne, hvor du i højere grad bliver medskaber i dit eget liv.

VISDOMSHJULET er en både dybt inspirerende og meget indsigtsfuld guide til en moderne udlægning af shamanernes medicinhjul, hvor du finder masser af simple øvelser og udrensende ritualer, der kan hjælpe dig med at give slip på begrænsende overbevisninger og nedarvede følelser, så du kan opnå et liv i harmoni med dig selv, andre og Moder Jord. Er du parat til at arbejde med hjulets udfordringer, så kan du vække din indre mester og blive en visdomsvogter - ikke blot for dig selv, men også for andre, der har brug for hjælp og behov for at se lys i mørket.
Månedens bog pris219,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Charlotte Rørth

10-06-2022

Charlotte Rørth er journalist og forfatter til bestselleren JEG MØDTE JESUS om hendes eget skelsættende møde med det uforklarlige, og senest har hun udgivet bogen GUD, DU ER JO LIGE HER. Selv finder hun både glæde, trøst og tro i skønlitteraturen.

Derfor læser jeg

Ritt Bjerregaard

19-05-2022

Ritt Bjerregaard har adskillige ministerposter bag sig, er tidligere overborgmester i København, og så er hun en ivrig romanlæser og med i en fast læseklub. Som forfatter har hun udgivet sine erindringer og er lige nu aktuel med bogen VANDRELYST.

Derfor læser jeg

Bo Lidegaard

02-05-2022

Bo Lidegaard er historiker og blandt andet tidligere chefredaktør på Politiken. Han er forfatter til en lang række anmelderroste bøger om dansk historie og er selv en nysgerrig læser af velformidlede fagbøger og store, klassiske romanfortællinger. 

Viser 3 ud af 34

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang