Gyldendal Studio

Læsning er mere end bøger. Find alt til dit bankende boghjerte her

Gaver - til dig selv og andre

Nyhed: Notesbøger

Plakat til dit hjem

Smuk plakat til dit hjem

Agnes Henningsen // Studio Lou

Agnes Henningsen (1868-1962) var en af Danmarks mest markante kvindelige forfattere i sin tid.

Centralt i forfatterskabet står hendes erindringer, som på helt enestående vis knytter danmarks- og kvindehistorien sammen i et hudløst ærligt selvportræt.

Agnes Henningsens er først og fremmest kendt for sin modige og banebrydende kønspolitiske kamp for seksuel frihed. Men hendes forfatterskab fortjener i lige så høj grad at blive læst for dets litterære kvaliteter. Hun var som den eneste kvinde ud over Karen Blixen desuden medlem af Det Danske Akademi, siden det blev stiftet i 1960.

Agnes Henningsen døde i 1962, 93 år gammel.

Ø-kopper fra Bornholms Keramikfabrik

Gyldendal Bogdagbog

Gyldendal Bogdagbog

Hardback
Ligesom vi foreviger små som store oplevelser i livets andre henseender, fortjener vores litterære rejse også at blive det. Vi har udviklet en BogDagBog hvor du kan skrive, skitsere og samle dine læseoplevelser på en smuk og berigende måde.

Lad dine tanker flyde ud gennem pennen, og sæt ord på dét der lige netop rammer dig, når du læser. Rigtig god læselyst.
Klubpris149,95 kr.

Mød Mimbo Jimbo

Børn & spil

Mimbo Jimbo

Mimbo Jimbo

Legetøj
Jakob Martin Strids lille, opfindsomme, blå elefant, Mimbo Jimbo, fra Strids fantasifulde bøger findes nu som en sød og blød bamse lige til at putte med, når barnet skal sove. Eller kramme når I læser højt af bøgerne om Mimbo Jimbo.

Fra 0 år
Klubpris179,95 kr.

Net & krus

Puslespil, 1000 brikker

Smukt puslespil

"The story of impressionism"

Nyd en rolig stund med dette fantastiske puslespil fra Lawrence King, der med sine 1000 brikker fortæller et detaljeret og fantasifuldt scenario af det impressionistiske Paris. Gå på opdagelse i den moderne kunst på en sjov og langsommelig måde – find blandt meget andet Eiffel Tårnet, Moulin Rouge og Monet. God fornøjelse.

Til Dig & Boligen

Engle Hjælp

Engle Hjælp

Engle Hjælp er kanaliseret vejledning fra engle, som har et ønske om at hjælpe dig med livet og de udfordringer, dilemmaer og beslutninger, du måtte stå med. Når du tænker på og sender et spørgsmål ud eller blot åbner dig for hjælp, vil du tiltrække netop den engels vejledning, du har brug for, og dermed det kort og det budskab, der kan hjælpe dig i din situation.

Engle Hjælp består af 52 runde kort med tre udsagn på hvert kort, fx Giv slip – Ingen bekymring er det værd – Livet viser vejen. Når du trækker et kort, læser du fra ’kl. 1’ og rundt med urets retning. Din vejledning fra kortene vil derfor have forskelligt fokus og dermed forskellig betydning for dig, alt efter hvilket udsagn du læser først. Det betyder, at du med de 52 kort reelt får 156 svarmuligheder. Englekortene ligger i en fin aluminiums-æske, og der medfølger også et lille 4-siders hæfte med beskrivelse af, hvordan du bruger kortene.

Så bed englene om hjælp, træk et kort og bliv guidet af kortenes enkle og klare budskaber.
Klubpris149,95 kr.

Spiritualitet