34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Hella Joof

Jeg læser ofte, når jeg har nogle timer i overskud, og det har jeg hver dag. Og når det er weekend, så sidder jeg i sofaen med en plaid og en kop te og en tyk bog, mens timerne går og mørket falder på.  Hella Joof

Det bedste ved bøger er, at de kan stille et sprog og nogle stemninger og følelser til rådighed for dig. Så forstår du andre mennesker bedre, og verden bliver nemmere at navigere i. 

Den første bog, der væltede mig helt omkuld, var nok MIO, MIN MIO, som jeg læste som barn. Og så husker jeg en bog af Sally Salminen, der hed KATARINA om en kvindes liv i Västerbotten. Den fik mig til at forstå noget om fattigdom og håbløshed.

En bog, der har haft stor indflydelse på den person, jeg er i dag, er SALOMONS SANG af Toni Morrison. Den bog er blevet en del af min bevidsthed, af min forståelsesramme. Jeg føler mig beslægtet med mange af karaktererne og tænker af og til, hvad ville kvinden Pilatus gøre i en given situation. 

Den sidste læseoplevelse, der har rørt mig dybt, er KAPTAJNEN OG ANN BARBARA af Ida Jessen. Det er mesterligt fortalt. Ida Jessens bøger gemmer jeg i hjertet.

Det bedste ved bøger er, at de kan stille et sprog og nogle stemninger og følelser til rådighed for dig. Så forstår du andre  mennesker bedre, og verden bliver nemmere at navigere i

En bog, der har fået mig til at grine højt, er Stine Pilgaards METER I SEKUNDET. Og forfatteren Erlend Loe får mig også til at grine. 

En bog, alle burde læse, er BRØDRENE LØVEHJERTE

De næste bøger, jeg glæder mig til at kaste mig over er Anna Libaks SKYLDIG TIL DET MODSATTE ALDRIG BLIVER BEVIST og Susanne Brøggers MED EGEN HÅND.

Hella Joof anbefaler: