Karma, synkronicitet og mod
34_credit-card
Du kan trygt handle - vi leverer som sædvanligt

Er du også på udkig efter nye sider af dig selv?

Så er du en af os. I bogklubben Psyke & Sjæl udpeger vi de bedste bøger om spiritualitet, personlig udvikling og alt det midt imellem. Bliv medlem i dag og få din første bog til 49 kr.
Karma, synkronicitet og mod
VELKOMSTTILBUD
49 KR.

Karma, synkronicitet og mod

Rikke Hertz
Måske har du set Rikke Hertz i tv-programmet Nærkontakt på Kanal 4? Hun er spirituel erhvervsrådgiver – og så er hun clairvoyant, healer og medie. Hun bruger både sin rationelle hjerne, sin intuition og sine spirituelle evner, når hun til daglig arbejder med både virksomheder og private klienter. Hun har cirka fire års ventetid på en session, og det er ikke uden grund, at hun bliver kaldt dronningen af erhvervsclairvoyance i Danmark. Blandt hendes kunder er der topdirektører, erhvervsfolk, entreprenører og ledere, men også læger, journalister, studerende, kunstnere og andre helt almindelige mennesker står på hendes klientliste.

De tre spirituelle love. I Karma, synkronicitet og mod deler Rikke Hertz ud af sine mange års spirituelle erfaringer. Hun har selv måttet kæmpe sig vej gennem livet, men hun har altid troet på noget større og vidst, at lyset var der. Hun tror også på, at lykken er en menneskeret, og at vi ved at praktisere daglig lykketræning kan få mere af den, bl.a. ved i vores liv at gøre brug af de tre spirituelle kernebegreber: karma, synkronicitet og mod.

Karmaloven handler om, at det, du sender ud, får du igen. Karma er ikke en straf eller en dom, men en naturlov og et værktøj, som giver dig mulighed for at sætte positive ting i gang.

Synkronicitet forklarer tilsyneladende tilfældige sammentræf og er beviset på, at du er forbundet med alting omkring dig.

Mod er modgiften til tvivl og angst, der ellers står imellem dig og din sjæl. Når du er modig, tør du kaste dig ud i livet og se dig selv, som du er. Så ved at leve i overensstemmelse med karmaloven, lade dig guide af synkronicitet og finde modet til at tro på, at der er en dybere mening med det hele, skaber du rammerne for et liv, hvor alting går op i en højere enhed.

Lad lykken cirkulere. Karma, synkronicitet og mod er en utrolig nærværende og hjertevarm bog at læse, og man mærker tydeligt Rikke Hertz gennem siderne - hendes styrke, hendes indlevelse og forståelse for det levede liv. Hun understreger, at for at kunne omgive os med lykke, er det vigtigt, at vi lærer kunsten at give lykken videre, så den hele tiden cirkulerer og bringes i omløb. På den måde er der i det store karmiske regnskab hele tiden nogle af os, der har lykken, nogle, der er lige ved at få den, og nogle, der er ved at give den videre til nogle andre.

Hjertets og sjælens vej. Hver gang vi vælger at følge de universelle love, kan vi være stensikre på, at vi bevæger os i den rigtige retning. For der er tale om hjertets og sjælens love, og derfor vækker de også en dyb følelse af meningsfuldhed og harmoni og kan hjælpe os igennem de udfordringer og sorger, som livet også byder på. De fungerer som et kort, når vi skal bevæge os nye steder hen, så vi ikke farer vild på vejen. De hjælper os til at styre fra det højeste og bedste sted i os selv, til at møde de mennesker, vi føler os forbundet med og til at føre os derhen, hvor vi i hjertet ved, at vi hører til.
Velkomsttilbud49,00 kr.Førpris 179,95

Som medlem af bogklubben Psyke & Sjæl får du:

Månedens bog

Udvalgt af en redaktør, der brænder for den spirituelle verden. Vil du springe over, gør du bare det.

Særlige klubpriser på de bedste bøger

Få rabat på de bedste bøger om krop, sundhed, psyke, sjæl og personlig udvikling

Læseoplevelser gennem brevsprækken

Vores medlemsmagasin er fuld af bøger, der er lige så forskellige og unikke, som vi mennesker. Du kan også læse nyheder, anmeldelser og interviews.

Det siger vores kunder på Trustpilot